Routebeschrijving van luchthaven
Valencia/ Alicante tot Caballito de Mar


Adres: Calle cantabria/Carrer de cantabria 10, Benissa / Moraira 

De luchthaven van Valencia ligt op 123 km van bij ons. Bij het verlaten van de luchthaven volg A7 alicante. Dit is de autoweg met tol. Zorg ervoor dat je eerst even A7 blijft volgen richting alicante (peage) hij verandert in AP7 en dat is de juist. Neem vooral niet A7 por interior alicante (rechts van de baan)want dan rijd je hopeloos om.

* Nadat je een ticket van de peage hebt kan je rustig verder rijden op deze autoweg en dan neem je afrit nummer 63: Benissa / Teulada. Dit is de afrit na Xabia. We zijn gelegen op 9 km van de afrit. Nadat je tol hebt betaald hou je rechts aan en volg de pijl Calpe / Alicante. Aan het eerste rondpunt neem je de derde weg naar boven aan de pijl Pla de Bonaire. Dus niet richting Alicante blijven rijden. Ongeveer honderd meter naar boven en dan aan het T-stuk naar links. Volg de pijl van Casas san Jaime. Je rijdt Benissa buiten. De weg kronkelt naar beneden ongeveer twee kilometer. Je neemt rechts aan het bord Moraira / La Fustera / Calpe. Na vierhonderd meter op het T-stuk naar links Moraira / Calpe blijven volgen. Deze weg kronkelt naar boven de heuvel op. Aan supermarkt Les Perles op de linkerkant en aan de borden Teulada / Javea neem je links en krijg je prachtig zicht op zee. Aan de rotonde volg je Benimarco. Je rijdt verder en laat het het pleintje met kerk en restaurant Canis links liggen. Verder naar beneden rijden met de zee op je rechterkant. Deze weg is ongeveer drie km lang. De baan wordt iets smaller dus voorzichtig. 
Na twee km op een kleine splitsing links aanhouden Urb. Baladrar volgen. De straten links en rechts vanaf het kerkje gewoon laten voor wat ze zijn. Vlak na de tweede verkeersdrempel neem je onmiddellijk links calle Miro in. Je rijdt recht naar beneden en je moet de baan blijven volgen want anders rijd je een huis in. Je rijdt Urb. San Jaime binnen. Je gaat links over het bruggetje om dan recht omhoog te rijden. Aan de splitsing van drie weggetjes neem je rechtdoor Calle Extremadura in. Op het kleine kruispunt neem je links. Op het T-kruispunt met twee groene containers ga je naar rechts. Dit is Calle Cantabria. Op naar nummer acht waar je wordt verwacht . Welkom in Caballito de Mar. Proficiat je hebt het gevonden. Mocht je toch problemen hebben bel ons even op 0034650285800

* Voor de mensen die vanuit de luchthaven van Alicante (74 km tot bij ons) komen, neem de autostrade A7 (peage) richting Valencia en dezelfde afrit nummr 62 Benissa/ Teulada. Vanaf dan kan je gewoon de rest van de routebescrijving gebruiken vanaf het *.